Velkommen til Wellvita Group!

Vi er glade og stolte over at have Pacoflair med ombord, som er en stærk tilføjelse til vores produktsortiment af kendte lægemidler og naturlige kosttilskud, skabt til livets mange forandringer og udfordringer. Vi vil fremadrettet være din eksklusive forhandler af Pascoflair i Danmark.

Kort om os

Vi er en familiestiftet virksomhed med over 40 år i markedet, og vores DNA udspringer fra innovation, kvalitet og gode kunderelationer. Wellvita Group huser vores to egne brands Mezina og Wellvita, og har derudover to andre agenturer nemlig Salus Haus og Bachs.

Vi er en af Danmarks største helsekostleverandører af kosttilskud og naturlægemidler, og har kontor i Esbjerg og København. Udover det danske marked sælges Mezina og Wellvita’s produkter i resten af Norden, Benelux, Island og Vietnam. Mezina kan købes i de fleste helsebutikker, og Wellvita’s produkter kan købes online på wellvita.dk.

Salus Haus blev grundlagt i 1916 af Dr. Otto Greither, og udvikler kosttilskud og kvalitetsprodukter til hele familien. Salus Haus er noget helt særligt grundet deres rene, naturlige ingredienser kombineret med vitaminer og mineraler.

Dr. Edward Bach er homøopatiske dråber udviklet i 1930’erne ud fra den ideologi, at det sunde helbred starter med en følelsesmæssig balance. Bach har efterfølgende slået sig sammen med den britiske virksomhed Nelsons som i dag er et af Storbritanniens førende producenter af homøopatiske midler, ligesom de er et af Europas ældst etablerede.


Hold dig opdateret med nyheder og fordelagtige priser

Med overtagelsen af Pascoflair har vi endnu en gang udvidet porteføljen og dermed vores muligheder for at tilbyde plantebaseret hjælp og lindring til vores mange kunder.

Vi håber at du vil være med på rejsen, og tilmelde dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig opdateret om nyheder og fordelagtige behandlerpriser, ikke bare på Pascoflair, men på alle de relevante produkter, som vi sælger.

Vi arbejder lige nu intensivt på at få vores forhandlerwebshop op at køre, så du kan bestille direkte igennem den. I mellemtiden kan du lægge ordrer ved at kontakte os direkte.

Ring til os

Send mail